недеља, 16. јануар 2011.

YU INFO конференција 2011.

YU INFO конференција 2011. године одржаће се од 06 - 09. марта 2011. године на Копаонику. Рад конференције одвијаће се у оквиру 8 програмских области и посебне секције за Бусинесс решења и компанијске најаве. 
Отворена је пријава стручних и научних радова за конференцију, која ће трајати до 28.01.2011. Радови подлежу рецензији. Списак прихваћених радова биће објављен на овом wеб сајту, 12. фебруара 2011.  Радови ће бити публиковани у Зборнику радова конференције YУ ИНФО 2011.
У термину YU INFO конференције на Копаонику ће се одржати и међународна конференција ICIST 2011 - International Conference on Internet Society Technology and Management. Ова конференција окупиће међународне стручњаке у из области Интернет технологија. Радови са ове конференције штампаће се у посебном Цонференце Процеедингс ICIST 2011, а одабрани радови у међународном часопису Information Society Research and Applications.
Важни датуми
28. јануар 2011 Рок за пријаву радова и компанијско учешће
12. фебруар 2011 Обавештење о прихватању радова
28. фебруар 2011 Рок за уплату котизација
06. март 2011 Почетак конференције
Котизација

Цена котизације износи 9900 РСД + ПДВ  (99 ЕУР за уплате из иностранства)
Смештај

Информације о смештају и пријаве
Smart Travel, Београд,
www.smart4.co.rs
Посебни програми

Поред излагања радова и Панела за обе конференције, планирани су и следећи програми:
  • Компанијска решења - The best solution
  • LIFE Management Семинар, проф. др Вељко Милутиновић
  • Међународни пројекти, воркшопови и дисиминације
  • OPEN SME EU FP 7 Aristotle University of Thessaloniki
  • EURAXESS мрежа мобилности ЕУ ФП 7
Детаљније информације о важним датумима, програму и програмским областима можете наћи на линку  http://conference.informationsociety.rs, преко којег ће се вршити и електронско подношење радова, по први пут на овој Конференцији.

Нема коментара:

Постави коментар

Одговорност за садржај коментара сносите Ви као пошиљалац. Коментари са увредљивим ‎садржајима или са очигледним неистинама биће обрисани. Модератори подржавају ‎коментарисање које подстиче аргументовани дијалог о темама које су на овом блогу ‎покренуте. Захваљујемо се што учествујете у дијалогу о битним питањима за живот у ‎Општини Смедеревска Паланка.
‎Odgovornost za sadržaj komentara snosite Vi kao pošiljalac. Komentari sa uvredljivim sadržajima ili sa očiglednim neistinama biće obrisani. Moderatori podržavaju komentarisanje koje podstiče argumentovani dijalog o temama koje su na ovom blogu pokrenute. Zahvaljujemo se što učestvujete u dijalogu o bitnim pitanjima za život u Opštini Smederevska Palanka

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine