уторак, 23. октобар 2007.

ПОДСЕТНИК: Презентација Стратегије одрживог развоја Републике Србије са јавном дискусијом у Смедеревској Паланци 25.10.2007.г.

Презентација Стратегије одрживог развоја Републике Србије са јавном дискусијом одржаће се у Смедеревској Паланци у четвртак 25.10.2007.г. са почетком у 13.00 сати у Великој сали Скупштине Општине Смедеревска Паланка, Вука Караџића 25.
Стратегију ће представити
Јован Протић, менаџер пројекта „Стратегија одрживог развоја Републике Србије; и тим лидери Петар Ђукић, Дренка Вуковић, и Радмило Пешић.

Израду Стратегије одрживог развоја Републике Србије води и коoрдинира Кабинет потпредседника Владе уз подршку Програма за развој Уједињених нација (УНДП) и Шведске агенције за међународни развој (Сида), са циљем да Стратегија одрживог развоја Републике Србије створи оквир за развој Србије до 2015. године. Србија ће усвајењем ове Стратегијe добити јасан одговор како ускладити економски развој, социјална питања и питања заштите животне средине.
Прилози:
  • Програм презентацији Стратегије одрживог развоја Републике Србије са јавном дискусијом се налази на линку
  • Линк ка online обрасцу за потврђивање присуства. Улаз је слободан али препоручујемо регистрацију.
  • Линк ка online обрасцу за пријављивање дискусије/постављање питања. Уколико сте спречени питања и коментаре можете доставити и преко интернета.
  • Линк ка плакату скупа
  • Синтетичка информација о Стратегији одрживог развоја Републике Србије је на линку
  • Садржај Стратегије одрживог развоја Републике Србије са линковима на поједина поглавља која се могу коментарисати интерактивно је на линку
  • Линк ка online обрасцу за акредитацију медија. Медији могу да прате скуп и без најаве али препоручујемо акредитацију.
Корисне адресе:
Важни датуми и времена:
  • Потврђивање присуства учесника и представника медија који ће скуп пратити: до 18 сати 24.10.2007.г.
  • Пријављивање за дискусију и постављање питања за учеснике на скупу: до 18 сати24.10.2007.г.
  • Регистрација учесника на презентацији Стратегије одрживог развоја Републике Србије са јавном дискусијом: од 12:30 12:55 у четвртак 25.10.2007.г.
  • Почетак скупа: 13:00 у четвртак 25.10.2007.г.
  • Завршетак скупа: 16:00 у четвртак 25.10.2007.г.
ПОТВРДА УЧЕШЋА ПРЕКО ИНТЕРНЕТА
(кликните на слику)ПРИЈАВА ЗА ДИСКУСИЈУ И ПОСТАВЉАЊЕ ПИТАЊА ПРЕКО ИНТЕРНЕТА
(кликните на слику)АКРЕДИТАЦИЈА МЕДИЈА ЗА ПРАЋЕЊЕ СКУПА
(кликните на слику)

Нема коментара:

Постави коментар

Одговорност за садржај коментара сносите Ви као пошиљалац. Коментари са увредљивим ‎садржајима или са очигледним неистинама биће обрисани. Модератори подржавају ‎коментарисање које подстиче аргументовани дијалог о темама које су на овом блогу ‎покренуте. Захваљујемо се што учествујете у дијалогу о битним питањима за живот у ‎Општини Смедеревска Паланка.
‎Odgovornost za sadržaj komentara snosite Vi kao pošiljalac. Komentari sa uvredljivim sadržajima ili sa očiglednim neistinama biće obrisani. Moderatori podržavaju komentarisanje koje podstiče argumentovani dijalog o temama koje su na ovom blogu pokrenute. Zahvaljujemo se što učestvujete u dijalogu o bitnim pitanjima za život u Opštini Smederevska Palanka

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine