четвртак, 10. јануар 2008.

Семинар „Односи са јавношћу – стратегије и тактике“

Семинар „Односи са јавношћу – стратегије и тактике“

16. јануар 2008, 16.00 – 20.00
British
Council, Теразије 8/I

Уколико се бавите односима са јавношћу или желите да сутра ово буде ваша професија, немојте пропустити овај догађај. Предавачи и експерти у односима са јавношћу ће Вам презентовати трендове и изазове ове професије кроз практичне примере из њиховог искуства. За семинар се можете пријавити на на овој страници.

Предавачи:

  • Јелена Саренац, CorporateCommunicationManager, ХенкелЈугославија
  • Александра Радетић, Director of Public Relations, Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants
  • Гаљина Огњанов, Professor of Public Relations, Faculty of Economics Belgrade
  • Драгана Соломон, Head of Media Department, OSCE Mission to Serbia

Теме:

1.Корпоративни ПР и кризни менаџмент: Како управљати кризном ситуацијом
2.ПР агенције: Која је улога агенција за односе са јавношћу у Србији
3.Он-лине ПР: Односи са јавношћу на интернету
4.Увид у медије: Ко контролише медије и како они функционишу

Ко може да се пријави?

Сви млади стручњаци и студенти завршних година београдских универзитета који имају између 18 и 35 година старости. Семинару ће моћи да присуствује до 40 учесника. Поред поменутих, такође критеријуми за избор учеснике ће бити њихова мотивација, радно искуство и академски резултати. Сви трошкови семинара ће бити покривени од стране British Council-а. За семинар се можете пријавити на на овој страници.

О програму “Нови Лидери“

Програм Нови Лидери треба да подржи младе стручњаке и студенте из Србије у остваривању пословних успеха у њиховој будућој професионалној каријери. Циљ пројекта је повезивање успешних компанија и стручњака са будућим лидерима кроз циклус семинара о темама као што су односи са Јавношћу, управљање људским ресурсима, маркетинг и менаџмент.

Повезивање и размена

У креативној атмосфери кроз радионице, предавања и видеоконференције, учесници ће имати прилику да дискутују о свим практичним питањима са присутним предавачима. За више инфомација о програму “Нови Лидери”, пошаљите емаил.

Рок за пријављивање до 13.1.2008.


Према информацији са линка.

Нема коментара:

Постави коментар

Одговорност за садржај коментара сносите Ви као пошиљалац. Коментари са увредљивим ‎садржајима или са очигледним неистинама биће обрисани. Модератори подржавају ‎коментарисање које подстиче аргументовани дијалог о темама које су на овом блогу ‎покренуте. Захваљујемо се што учествујете у дијалогу о битним питањима за живот у ‎Општини Смедеревска Паланка.
‎Odgovornost za sadržaj komentara snosite Vi kao pošiljalac. Komentari sa uvredljivim sadržajima ili sa očiglednim neistinama biće obrisani. Moderatori podržavaju komentarisanje koje podstiče argumentovani dijalog o temama koje su na ovom blogu pokrenute. Zahvaljujemo se što učestvujete u dijalogu o bitnim pitanjima za život u Opštini Smederevska Palanka

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine