петак, 16. новембар 2007.

Панел-дискусија "Како подстаћи извоз малих и средњих предузећа"

Обавештавамо вас о панел-дискусији под називом
Како подстаћи извоз малих и средњих предузећа
у организацији DHL, Агенције за страна улагања и промоцију извоза (SIEPA), Агенције за развој малих и средњих предузећа и предузетништва (АМСПП) и дневног листа “Привредни преглед”

која ће бити одржана у понедељак, 26. новембра, у 09.00 часова
У Медија Центру (МЦ), Милентија Поповића 9 (Сава Центар), Нови Београд.

Потписивање CEFTA споразума, шпедиција и логистика, конкурентност, као и њихов заједнички утицај на извоз малих и средњих предузећа – теме су појединачних панела. На полудневној отвореној панел-дискусији у Медија Центру окупиће се експерти из сфера политике, економије и науке, представници медија, као и представници малих и средњих предузећа која учествују у извозу. Више информација о програму и учесницима можете добити у Агенди из прилога. Регистрација учесника почиње од 08.30 ч.
На свечаном отварању панел-дискусије говориће:

  • Млађан Динкић, министар економије и регионалног развоја у Влади Републике Србије
  • Весна Перић, директорка Агенције за страна улагања и промоцију извоза (SIEPA)
  • Дејан Јовановић, директор Агенције за развој малих и средњих предузећа и предузетништва
  • Дарко Бабић, генерални директор DHL International
  • Душан Југовић, директор дневног листа „Преглед“

За потврду учешћа и додатне информације обратите Арсену Рудану, rudan@farmer-spaic.co.yu, тел. и факс: 011 32 888 45, моб 063 479 785, Топличин венац 11/В, 11000 Београд, www.farmer-spaic.co.yu, из агенције Farmer&Spaić, консултанта за комуникације DHL International Beograd d.o.o.

На бази информације са линка.

Нема коментара:

Постави коментар

Одговорност за садржај коментара сносите Ви као пошиљалац. Коментари са увредљивим ‎садржајима или са очигледним неистинама биће обрисани. Модератори подржавају ‎коментарисање које подстиче аргументовани дијалог о темама које су на овом блогу ‎покренуте. Захваљујемо се што учествујете у дијалогу о битним питањима за живот у ‎Општини Смедеревска Паланка.
‎Odgovornost za sadržaj komentara snosite Vi kao pošiljalac. Komentari sa uvredljivim sadržajima ili sa očiglednim neistinama biće obrisani. Moderatori podržavaju komentarisanje koje podstiče argumentovani dijalog o temama koje su na ovom blogu pokrenute. Zahvaljujemo se što učestvujete u dijalogu o bitnim pitanjima za život u Opštini Smederevska Palanka

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine