четвртак, 15. новембар 2007.

ОО глувих и наглувих Смедеревске Паланке: У СПОРТСКОЈ ХАЛИ " ВОЖД " У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ У СУБОТУ РЕПУБЛИЧКО ПРВЕНСТВО СГНС У КОШАРЦИ

У спортској хали "ВОЖД" у Великој Плани, у суботу 11.новембра 2007.године, са почетком у 10 часова, одржаће се Републичко првенство Савеза глувих и наглувих Србије у кошарци.Домаћин овог првенства је Општинска организација глувих и наглувих Велика Плана, која заједно са Општинском организацијом глувих и наглувих Смедеревске Паланке, има заједничку екипу под називом: "ПАЛАНКА - ПЛАНА".Поред домаћина на споменутом првенству учествоваће још девет екипа колико се пријавило за ово републичко првенство Савеза глувих и наглувих Србије.

Делегат првенства, биће Светомир Радисављевић, члан Извршног одбора Савеза глувих и наглувих Србије, и секретар МО Савеза глувих и наглувих Косовске Митровице, а све сусрете судиће познате кошаркашке судије из Велике Плане. Још, једном, незаборавите, субота 11.новембар 2007.године, спортска хала "ВОЖД" у Великој Плани, од 10 часова почиње Републичко првенство Савеза глувих и наглувих Србије, коje ће највероватније отворити господин Дејан Шулкић, председник Општине Велика Плана. Улаз за ово републичко првенство је слободан.
Сл.Костантиновић

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine