четвртак, 15. новембар 2007.

НАЈАВА ДОГАЂАЈА: 3. Сајам сувенира - Посетите Србију

Туристичка организација Србије и Сувенири Србије организују 3. Сајам сувенира – Посетите Србију.

Сајам сувенира ће бити одржан 08. и 09. децембра 2007. године у Етнографском музеју у Београду, од 10.00 до 20.00 часова.

Сувенире ће представити произвођачи из целе Србије и намера је да се и на овај начин допринесе стварању препознатљивог сувенира Србије.

Сувенири који ће бити представљени на 3. Сајму сувенира „Посетите Србију!“ одражавају аутентичност поднебља са којег потичу, задовољавају основне стандарде квалитета тржишно оријентисаних производа, направљени од материјала који су карактеристични за наше поднебље, украсни или употребни, величине и тежине које су прилагођене лаком транспорту, адекватно упаковани.

Сајам пружа прилику да се аутентични сувенири Србије понуде као идеалан поклон за новогодишње и божићне празнике, када у Београду борави велики број домаћих и иностраних туриста.

На бази информације са сајта http://www.suvenirisrbije.com/.
Фотографије су са наведеног сајта.

Нема коментара:

Постави коментар

Одговорност за садржај коментара сносите Ви као пошиљалац. Коментари са увредљивим ‎садржајима или са очигледним неистинама биће обрисани. Модератори подржавају ‎коментарисање које подстиче аргументовани дијалог о темама које су на овом блогу ‎покренуте. Захваљујемо се што учествујете у дијалогу о битним питањима за живот у ‎Општини Смедеревска Паланка.
‎Odgovornost za sadržaj komentara snosite Vi kao pošiljalac. Komentari sa uvredljivim sadržajima ili sa očiglednim neistinama biće obrisani. Moderatori podržavaju komentarisanje koje podstiče argumentovani dijalog o temama koje su na ovom blogu pokrenute. Zahvaljujemo se što učestvujete u dijalogu o bitnim pitanjima za život u Opštini Smederevska Palanka

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine