субота, 3. новембар 2007.

У току је први регионални веб фестивал

НИС Петрол WEB FEST је први регионални веб фестивал чији је циљ промоција употребе Интернета код најширег круга људи. Састоји се из такмичарског дела – бирање најбољих регионалних веб пројеката, као и од промотивно–едукативних активности.
НИС Петрол WEB FEST
ће трајати до 29. новембра 2007. године. Пријављивање веб пројеката трајаће до 08. новембра 2007 после чега ће се одмах приступити гласању.
Посебан квалитет свим догађајима даће пријатељи фестивала који долазе из света филма, позоришта, медија, науке, спорта, музике, моде...
Завршно вече НИС Петрол WEB FEST-а обележиће свечана церемонија доделе награда за најбоље веб сајтове и веб маркетинг. Програм догађања завршне вечери и локацију сазнаћете ускоро ба сајту фестивала. Ускоро и више информација о осталим догађајима у оквиру НИС Петрол WEB FEST-а.

Званични сајт фестивала је http://www.wfest.org

Нема коментара:

Постави коментар

Одговорност за садржај коментара сносите Ви као пошиљалац. Коментари са увредљивим ‎садржајима или са очигледним неистинама биће обрисани. Модератори подржавају ‎коментарисање које подстиче аргументовани дијалог о темама које су на овом блогу ‎покренуте. Захваљујемо се што учествујете у дијалогу о битним питањима за живот у ‎Општини Смедеревска Паланка.
‎Odgovornost za sadržaj komentara snosite Vi kao pošiljalac. Komentari sa uvredljivim sadržajima ili sa očiglednim neistinama biće obrisani. Moderatori podržavaju komentarisanje koje podstiče argumentovani dijalog o temama koje su na ovom blogu pokrenute. Zahvaljujemo se što učestvujete u dijalogu o bitnim pitanjima za život u Opštini Smederevska Palanka

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine