четвртак, 10. мај 2007.

31.ФЕСТИВАЛ КУД-а ГЛУВИХ И НАГЛУВИХ СРБИЈЕ

У суботу 12.маја 2007.године у Дому културе у Лозовику у истоименом селу у Општини Велика Плана, одржаће се први део 31.Фестивала културно-уметничких друштава глувих и наглувих Србије, на коме ће наступити 25 Међуопштинских, општинских и основних организација глувих и наглувих из Косовске Митровице, Врања, Трстеника, Београда, Крагујевца, Суботице, Сомбора и других места.Своја достигнућа  глува и наглува лица у културно уметничком стваралаштву исказаће у области:драмско-пантомимског остварења и модерних игара.Домаћин овог Фестивала, који 12.маја у Лозовику почиње у 13 часова, је Општинска организација глувих и наглувих Велике Плане.Покровитељи Фестивала кога већ 31.годину веома успешно организује Савез глувих и наглувих Србије, су Министарство рада, запошљавања и социјалне политике - Сектор за рад са особама са инвалидитетом и Скупштина општина Велика Плана.
Иначе, други део 31.Фестивала КУД-а глувих и наглувих Србије, у фолклору и рецитацији са гестовним говором, биће одржан у новембру месецу текуће године, а домаћин је Међуопштинска организација глувих и наглувих Кикинде.
 
  Сл.Костантиновић

Нема коментара:

Постави коментар

Одговорност за садржај коментара сносите Ви као пошиљалац. Коментари са увредљивим ‎садржајима или са очигледним неистинама биће обрисани. Модератори подржавају ‎коментарисање које подстиче аргументовани дијалог о темама које су на овом блогу ‎покренуте. Захваљујемо се што учествујете у дијалогу о битним питањима за живот у ‎Општини Смедеревска Паланка.
‎Odgovornost za sadržaj komentara snosite Vi kao pošiljalac. Komentari sa uvredljivim sadržajima ili sa očiglednim neistinama biće obrisani. Moderatori podržavaju komentarisanje koje podstiče argumentovani dijalog o temama koje su na ovom blogu pokrenute. Zahvaljujemo se što učestvujete u dijalogu o bitnim pitanjima za život u Opštini Smederevska Palanka

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine