петак, 18. мај 2007.

Такмичење Живот у Европи (Life in Europe)

Смедеревска Паланка има пуно младих људи талентованих за разне уметности. Међу њима су и млади фотографи који немају довољно прилика да јавно представе свој рад и да афирмишу нашу средину. Из тих разлога достављам информацију о такмичењу Life in Europe за награду под службеним називом "The Youth Press Photo Award 2007". На такмичењу могу да учествују млади до 27 година старости из свих европских земаља.
The Youth Press Photo Award 2007 је организовала организација Youth Press of Germany у сарадњи са Европском комисијом и подржано је од стране компаније Adobe у Немачкој.
Сваки учесник може да учествује са максимално 5 фотографија. Учесници могу да буду из било које европске земље (такмичење није ограничено на ЕУ).
Пошто је ово такмичење којим млади фотографи представљају живот у Европи а Србија је део Европе онда позивам младе фотографе Смедеревске Паланке (и не само Смедеревске Паланке) да учествују на овом такмичењу и да представе живот у Смедеревској Паланци као саставни део шире слике живота у Европи. Афирмишући своје стваралаштво афирмишу стваралаштво Србије.
Корисни подаци:
Млади паланчани који буду учествовали на овом такмичењу моћи ће своје радове да представе преко овог блога. Потребно је само да нам пошаљу е-маил са линком ка презентацији њихових радова на http://www.youthphotos.eu.

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine