уторак, 15. мај 2007.

Фестивал дечијег драмског стваралаштва: Враголасте позориштарије

У Градском позоришту Смедеревске Паланке данас је отворен Фестивал дечијег драмског стваралаштва "Враголасте позориштарије" који ће се одржати од 15-18.маја. Фестивал је отворен позоришном представом драмске секције Основне Школе "Херој Радмила Шишковић" ПРИНЦЕЗА И ОДЈЕК у режији Марије Јозић и Александре Јелић која је победила на такмичењу Мале дечије сцене 2007. (МАДЕС '07) у Церовцу (видети линк).
На Фестивалу ће се приказати 8 позоришних представа из Ариља, Малог Црнића, Свилајнца, Велике Плане, Јагодине и Смедеревске Паланке (3 представе).
Биће приказане следеће представе:
  • Ариље: Шалабалабајка
  • Мало Црниће: Снежана и седам патуљака
  • Свилајнац: Симфонија у -b-mollu
  • Велика Плана: Зона Замфирова
  • Јагодина: Пепељуга у земљи чуда
  • Смедеревске Паланке: 1. Врло озбиљна бајка о свачему; 2. Три прасета и два вука; 3. Победник МАДЕС-а '07 "Принцеза и одјек".
Представе почињу у 13:30 и 15:30 часова.

Нема коментара:

Постави коментар

Одговорност за садржај коментара сносите Ви као пошиљалац. Коментари са увредљивим ‎садржајима или са очигледним неистинама биће обрисани. Модератори подржавају ‎коментарисање које подстиче аргументовани дијалог о темама које су на овом блогу ‎покренуте. Захваљујемо се што учествујете у дијалогу о битним питањима за живот у ‎Општини Смедеревска Паланка.
‎Odgovornost za sadržaj komentara snosite Vi kao pošiljalac. Komentari sa uvredljivim sadržajima ili sa očiglednim neistinama biće obrisani. Moderatori podržavaju komentarisanje koje podstiče argumentovani dijalog o temama koje su na ovom blogu pokrenute. Zahvaljujemo se što učestvujete u dijalogu o bitnim pitanjima za život u Opštini Smederevska Palanka

Најновији наслови на блогу Паланка OnLine